ג'ל/ווקס

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

05/02/2013 | 19:51 | מאת: שאולי

יש לי סבוריאה ואני לוקח גם כדורים לאקנה... השיער שלי נראה ממש לא יפה לדעתי שהוא טבעי(יבש-פגום), ואני נוהג למרוח עליו כל בוקר ווקס(מורח הרבה), ושוטף בלילה. השאלה שלי היא, איך עלי להתנהל כדי לא לפגוע בכלל בכלל בקרקפת או בזקיקים-שורשים ??? לא למרוח כלל ? אחת לכמה זמן ? או שכל יום זה בסדר אם אני שוטף ?

לא נראה בעייתי אם אתה שוטף יום יום. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית