שמפו אקסרה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

03/12/2012 | 22:38 | מאת: אסף

הי דוקטור, אני סובל מסבוריאה, הרופא נתן לי שמפו אקסרה של פריגו וכמו כן תרחיץ דיפרוסאליק. יש לי כמה שאלות: 1: האם אני יכול להשתמש בשמפו ברמה יומיומית? או שהוא טיפולי רק פעם פעמיים בשבוע וגם זה לתקופה מוגבלת? 2: איזה שמפו טוב לשימוש יום יום? 3: הבנתי שהדיפרוסאליק מכיל סטרואידים ברמה די חזקה? אם כן נראה לי אוותר עליו. לפי מה שהבנתי טיפול בסטרואידים הוא זמני בלבד ובדרך כלל יש החמרה לאחר מכן.. תודה מראש

אתה יכול לוותר ולהשתמש בשמפו ברמה היומימית אולם דאג להשאיר את השמפו על הקרקפת למשך 30 דקות בכל פעם. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית