נשירת שיער+גרד בקרקפת+הריון

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

30/11/2012 | 00:14 | מאת: מיכאלה

שלום רב, אני סובלת מנשירת שיער חריפה מאוד. במהלך היום כל נגיעה בשיער שלי מובילה לנשירה של כ-6+ שיערות. לאחר מקלחת 150+ שיערות! אני חוששת מאוד מהקרחה. אני מתחילה לראות התדלדלות באזור הפרונטלי. החשש שלי שזה גנטי ולא ניתן יהיה לעשות דבר בנידון,(לאמא שלי יש שיער קצת דליל ). בדיקות הדם יצאו תקינות (אבל אני אעשה בדיקות דם בשנית השבוע) לפני כחודשיים סבלתי מגרד בקרקפת ובהמלצת הרוקח השמשתי בסובוקל- שעזר להפיג את הגרד. לאחרונה הגרד שב,אך, אני בהריון בשבוע 7. ולפי הוראות היצרן של סובוקל אין להשתמש בתכשיר בשליש ה-1 והאחרון. מה ניתן לעשות על מנת לפתור את הגרד? ומה ניתן לעשות על מנת להקל על נשירת השיער? אני יודעת שבזמן הריון למעשה לא אמור להתקיים נשירת שיער אלא ההפך. מניסיוני בהריון הראשון אחרי הלידה נשירת השיער מתחזקת. מה שגורם לי לחששות רבים וללחץ עז. האם אין באמת פתרון במידה וזה גנטי? (מינוקסי- זה לא פתרון מבחינתי כי זאת תרופה כרונית, שבמידה ומפסיקים איתה הנשירה מתחזקת.

שתגשי לרופא עור לאבחון וטיפול. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית