סבוריאה או פטריה?

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

11/11/2012 | 23:49 | מאת: סיון

שלום. אני בהריון שני, ומתחילת ההריון התחילה לי סבוריאה שזיהיתי אותה לאחר שהיתה לי כבר בהריון הראשון. הפעם היא התפרצה מתחת לגבות, אפילו לא הלכתי לרופא ואני מטפלת בזה ע"י משחה טבעית וזה מצליח. הבעיה שבמקביל התפתחו לי אותם גירויים וגירודים בתנוך האוזן, אך שם ללא הצלחה עם המשחה, יש כל הזמן גירוד מציק מאוד,כאב, קילופים, ויותר מזה- זה מתפשט גם לפנים. יכול להיות שזו פטריה? סבוריאה יכולה להתפשט ולהציק עד כדי כך? תודה מראש!

כן. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית