כמה שאלות

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

15/09/2012 | 13:44 | מאת: אלי. ר

יש לי סבוריאה בפנים אשר מלווה באקנה. אני משתמש במשחת הידואגיסטן כבר למעלה מ6 חודשים, אך כל פעם שאני מפסיק זה חוזר ויותר קשה.ראיתי פרסומים באינטרנט לטיפול פוטוטרפי בשיטת ipl. האם זה משהוא ידוע ומוכר? האם אכן טיפול כזה יכול לעזור או שזה עוד רמייה? ובכל מקרה, האם טיפול כזה יכול לגרום לבעיות עור או להחריף את הסבוריאה? לגבי משחת הידרואגיסטן, האם להמשיך או להפסיק ולתת לסבוריאה להחמיר?

להפסיק ולגשת לרופא עור לקבלת טיפול. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית