שאלה לגבי טיפול חדש בסבוריאה בפנים

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

23/08/2012 | 15:29 | מאת: דן

שלום 1. האם הנך מכיר שימוש בתרופה הנ"ל והאם ניתן להשיגה בארץ. כנראה משהו חדש מ-2009 להלן הקישור: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2958180/ 2. איזה משחות יעילות ניתנות לשימוש במצב של נגעים אדומים שאינם מכילים סטרואידים?(חוץ מניזורל שלא עוזר לי) 3. מהו שימוש נכון בסטרואידים לאורך זמן שאינו פוגע בעור בצורה של הפיכתו לדק יותר או עם נימי דם? האם ניתן להשתמש שנים באופן רצוף מבלי להגיע לתופעות אלו? איך עושים זאת, האם יש מגבלות למספר הפעמים בשבוע שמותר למרוח?

השימוש בסטרואידים צריך להיות מושכל. ולגבי כל תרופה חדשה כי הצלחה בטיפול היא פרטנית ואינה מובטחת. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית