סבוריאה ו ורטין A

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

20/02/2011 | 03:27 | מאת: ליאו

שלום, רציתי לדעת יש לי סבוראיה קלה באיזור צידי האף בלבד. משתמש קבוע בסבוקלם- לחות והתחלתי להשתמש לפני כחודש ברטין לשיפור ושימור מראה העור. הומלץ לי למרוח מיד לאחר הרטין קרם לחות למניעת גירויים, רציתי לדעת האם הסבוקלם לחות הוא טוב (התחושה נעימה ואין גירויים) אבל כיוון שמומלץ למרוח קרם עם מקדם הגנה זו בעיה כי מוצרים מסוג זה לא מכילים מסנן קרינה בדקתי בכל החברות שכן הקרם מיסודו קליל ואלה עם המקדמים כבדים יותר. השאלה- אם חייב קרם עם מקדם הגנה ואם כן איזה?

רצוי קרם הגנה. סבוקלם יעיל. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

25/02/2011 | 19:22 | מאת: אמנון

כל שאמרת נכון. קרם סבוקלם לא מכיל הגנה מהשמש . יש תמיד אפשרות להוסיף קרם הגנה לאחר קרם סבוקלם. יש לסבוקלם גם קרם הגנה שהוא גם לעור רגיש. תנסה אותו

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית