תוצאות של בדיקות דם לגבי אקנה תורשתי או הורמונלי

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

06/06/2012 | 19:39 | מאת: שרון

רשמתי לך לפני מספר חודשיים שיש לי אקנה מספר שנים רב והוא לא עובר רק מחמיר. אני כבר מיואשת מה לא עשיתי (הכל)כל משחות סבונים ומה לא . רופאה אמרה לי שזה כנראה תורשתי ואין מה לעשות .. נתנה לי לעשות בדיקת הורמונים. האם זה נכון שאין מה לעשות לגבי אקנה תורשתי ? אין איך לעכל על הסימטומים? בכל אופן עשיתי בדיקת הורמונים והכל יצא תקין ובטווח רק משהו בפרוגרסטרון שהטווח אמור להיות בין 19.0-76.0 יצא לי סופית 2.3 מה זה אומר ? ויש עוד איזה פרוגרסטרון oh שהטווח הוא אמור להיות בין 0.5-5.3 יצא לי 8.9 מה הבדיקות הללו אומרות ? חוסר איזון או תורשה ? ואם כן מה הטיפול? בהורמונים? שמעתי שמשמינים מהורמונים ואי אפשר להרזות האם זה נכון? מצטערת על השאלות פשוט לא מבינה.

ראי תשובתי בפורום השני. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית