סבוריאה אצל תינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

18/05/2012 | 06:08 | מאת: מזי

דר פרידמן שלום... לבתי ייצא מלא פצעים על הפנים והקרקפת בגיל שלושה שבועות, טיפת חלב ואחיות מרפאה התעקשו שזה יעבור לבד וזה מההורמונים מההנקה, כשעבר שבועיים רק עם החמרה :יובש באוזניים ובפנים לקחתי אותה לרופאת עור שאבחנה אצלה סובריאה ורשמה לה משחה אנטיביוטית לפנים בשם גנטתרים, לאחר יומיים של שימוש בקרם נהיו לבתי ממש כמו כוויות באיזור שמרחתי בלחיים בצוואר ובחזה העליון, אודם רציני ואף הוגברו הפצעים, לפי הרופאים במיון אסןר היה לרופאה לתת את הקרם הזה הוא חריף ועשה נזק, כרגע העור של התינוקת יבש מאןד וקשה ואף מתקלף בלחיים ובאוזנים, מה עושים? האם לחכות זה יעבור לבד או שיש טיפול לכך? שמעתי על המוצרים של אדרמה כמועילים האם נכון? אני ממש מפחדת להוביל אותה לסבל נוסף.. אשמח בעזרתך...

להמתין בסבלנות. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית