שימוש במשחת רט אויט 0.025% (בלי קשר לסבוריאה)

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

12/04/2012 | 15:33 | מאת: טל

שלום. שמי טל ואני בת 18, אני משתמשת במשחה רט אויט 0.025 אחוז מזה כ-4 חודשים. רציתי לשאול, האם הדבר מונע ממני לעשות טיפול קוסמטי בפנים כגון, טיפול פנים, הוצאת שחורים והסרת שפם על-ידי שעווה?או משהו אחר? בנוסף רציתי לשאול, האם הדבר מונע ממני להשתמש בתרחיצי פנים כגון סבון פנים ופילינג? אשמח לקבל תשובה. תודה.

רצוי להימנע מפעולות בפנים ניתן להוציא שחורים אך רצוי לא לבצע פילינג. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית