פילינג לעור סבוראי

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

08/02/2011 | 18:02 | מאת: שני

שלום בעבר לקחתי 3 קורסים של רואקוטן יש לי סבוריאה בעור כביכול סבוריאה אמורה להיות באזור הT אך אצלי היובש והקילופים מתבטאים בכל עור הפנים במשך שנים יחד עם זאת אין לי נקבוביות רחבות כלל יש לי קצת סימנים אדומים שנותרו מפצעים בעבר , גם היום מופעים לי פצעים מדי פעם הרופאה אצלה אני מטופלת המליצה לי לקחת רואקוטן שוב אך ויתרתי משום שפעם רביעית זה כבר יותר מדי , חשבתי לכיוון פילינג הבנתי שיש כמה סוגים ברצוני לברר לגבי פילינגים קלים לא עמוקים משום שבסה"כ העור שלי לא ניראה רע פשוט הסימנים קצת מפריעים לאסתטיקה , האם מומלץ פילינג רפואי או קוסמטי? והאם אפשר לעבור פילינג כאשר יש סבוריאה ? אני בחורה צעירה בת 24.

1. פילינג לא אמור לעשות הרבה לבעיית הסבוראה. 2. אם בשלושת הסבבים הקודמים של הרואקוטן קיבלת מינון הולם אני מחזיק בדעתך שאין מקום לסיבוב רביעי. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית