סבוריאה בקרקפת

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

09/02/2012 | 14:23 | מאת: איתמר

שלום ד"ר, אני בן 19 ומזה כשנה וחצי בערך אני סובל מסבוריאה בקרקפת שמתבטאת בקליפה על הקרקפת, אני משתמש מידי פעם בסבוסל, במהלך השנה וחצי האלה הייתה לי נשירת שיער שהפסיקה ושוב חזרה ונהיו לי קצת מפרצים לא משהו רציני כל כך, גם קצב הנשירה לא ממש גבוהה.. הייתי גם אצל שני רופאי עור שאמרו לי שאני לא מקריח ואחד מהם אמר שהנשירה זה בגלל שינוי במבנה שיער.. והשאלה שלי האם זה יכול להיות שזה בגלל הסבוריאה, או שזה יכול להיות שינוי של המבנה שיער, כי אני בספק אם זה נשירה הגברית הנפוצה כי גם אבא שלי וגם סבא שלי לא מקריחים..

אין קשר בין נשירת שיער לסבוראה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית