דלקת סבוראית בקרקפת

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

03/02/2012 | 20:04 | מאת: מורן

לפני כמה חודשים גיליתי שיש לי דלקת סבוראית בקרקפת שמסתבר קיימת כבר לפחות שנה וחצי. אומרים שזה תמידי. האם יש טיפול שאתה ממליץ יותר? האם יש מרכיבים בעלי תופעות לוואי מועטות? ייתכן שרק רפואה טבעית ונטורפתיה מספיקה או לא? האם מדבק ויכול לעבור לחלקי גוף נוספים ולאנשים אחרים? תודה מראש,

סבוראה אינה תהליך מדבק. קימים טיפולים שונים פני לרופא עור לקבלת טיפול. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית