צביעת שיער

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

31/01/2011 | 16:50 | מאת: אלון

שלום דר פרידמן התחלתי לצבוע שיער ב-2007.בפעמיים הראשונות הכל הייה נורמלי.החל מהפעם השלישית הרגשתי כאילו בוערת לי מדורה על הראש וגם האזורים הסמוכים מצח ואוזניים היו צרובים. האם לסבוריאה יש קשר לרגישות ל צבע שער? כהערה,במספרות משתמשים באבקת צבע אז למה בחנויות הקוסמטיקה מוכרים רק נוזלים (אגרסיביים) כמו JUST FOR MAN?

ברגע שקיימת צריבה המשמעות היא שעור הקרקפת "איננו" אוהב את עור הקרקפת ולא משנה צורתו דל החומר. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית