לד"ר

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

29/12/2011 | 18:59 | מאת: איסקי

האם יכולה להיות סבוריאה שלא עוברת..יש לי כתם עגול בלחי שמאל כבר שבועיים שלא עובר והסבוריאה בשפם ובגבות עברה..ואמרתי לרופא שזה לא נראה לי סבוריאה כי האזור בלחי שרק הוא לא עבר הוא מחוספס אבל לא מציק ולא מגרד.. יכול להיות שזה לא סבוריאה וזה משהו אחר? ואם זה סבוריאה יכול להיות כזה דבר שזה לא עובר פשוט?

יכול להיות. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

02/01/2012 | 00:51 | מאת: איסקי

יכול להיות שזה לא סבוריאה או יכול להיות סבוריאה שלא עוברת? תודה

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית