סבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

21/11/2011 | 02:52 | מאת: מיואשת

לפני כשנתיים הלכתי ליום נסיון אצל מעצב שיער שצבע את שיערי וגרם לי לכוויה בקרקפת,לאחר כמה ימים של גירודים וקשקשים בקרקפת הופיעו לי פצעים שלאבחנתו של רופא העור אובחן כseborrheic eczema להערכתו של הרופא זה נוצר משימוש לא נכון בכימיקלים. היתי רוצה לדעת האם זה יכול באמת לקרות מפיקשוש של הספר והאם אוכל בסופו של דבר לשקם את הקרקפת למצבה הקודם (אני כבר שנתיים בטיפולים מתישים שלא הועילו אצל 4 רופאים) יש לציין גם שאותם פצעים נפתחים לי ונוזל מהם נוזל שדומה למוגלה שיוצאת מחצ'קון בכל פעם שאני משתמשת במים חמים במקלחת או נמצאת במקום חם ולח (כמו מטבח). *לפני אותו ביקור במספרה צבעתי אצל ספר קבוע במשך מעל ל4 שנים ולא היה זכר לפצעים בקרקפת או גירוי כל שהוא בעור הקרקפת.

קשה להאמין שהדבר קורה מארוע בודד ובכל מקרה יש מספר טיםולים שניתן לנסות ולהתמיד בהם בכדי לשפר את המצב. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית