סבוריאה באף

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

31/07/2011 | 18:18 | מאת: נועם

אני בן 16 והתחיל ולפני שנה התחיל להיות לי סבוריאה באף ובצידי האף - האף תמיד אדום ותמיד שמנוני, הוא נראה "רטוב" בגלל השומן - אבל מה שהכי גרוע זה הקשקשים שגודלים עליו ומתקשים ומתחת לאור השמש זה נראה ממש רע. ניסיתי לטפל בשימוש יום יומי בסבוקלם - אבל זה לא ממש עזר. האם טיפול אצל קוסמטיקאית לניקוי הקשקשים ההפרשות והשמנוניות יעשה הטבה למחלה? בנוסף, האם מריחת ספירט סליצל על האיזור הנגוע יכול לעזור מבחינה אסתטית ?

1. כן 2. אני בספק 3. פנה לרופא עור לקבלת הדרכה מסודרת. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית