סבוריאה ופריחה בבית שחי

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

28/10/2018 | 07:19 | מאת: רותם

שלום רב, לפני מספר חודשים הייתי אצל רופא עור. הוא אבחן אצלי סבוריאה ונתן לי טיפול בהתאם. בנוסף, הייתה לי פריחה בבית שחי והוא טען שזה קשור לסבוריאה ונתן לי משחה בשם טבעדרם. הפריחה עברה אז הפסקתי לה משתמש במשחה. לאחרונה הפריחה חזרה באותו היד אך באזורים אחרים בבית השחי.. אפשר להמשיך להשתמש במשחה? תודה מראש.

לזמן מוגבל ושטח מוגבל ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acy.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית