אלפוסיל לקשקשת מגרדת וסבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

03/12/2017 | 09:32 | מאת: מייק

שלום דר פרידמן רציתי לשאול האם שמפו אלפוסיל 5% המאוחסן במקום מוצל בטמפרטורת חדר ניתן לשימוש גם לאחר מספר חודשים מיום הפתיחה ועדיין אפקטיבי ? או האם אכן כעבור מספר שבועות כבר לא נותן אפקט רצוי ? פשוט נוצר מצב בו יש שימוש באולי חצי בקבוק לטיפול של כ 10 ימים ולאחר מכן צריך לזרוק את יתרת השמפו בכל פעם... תודה מראש מייק

יכול ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית