קרם ניזורל וקרם לחות אקטיב- לסבוריאה בפנים

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

11/09/2017 | 13:02 | מאת: קרם ניזורל וקרם לחות אקטיב- לסבוריאה בפנים

שלום רב העור שלי מאוד רגיש, העור שלי מעורב עם סבוריאה בפנים. לא כרוני. אני רגיש ואלרגי לסטרואידים ופניצילין עם זריקה/תרופה/קרם/משחה כלשהם. אמרתי את זה לרופא עור והיראתי לו מסמך המעיד על כך. לפי אבחון מקרוסקופי של פנים- רופא עור המליץ ורשם לי לשימוש קרם ניזורל וקרם לחות אקטיב, של סבוקלם. מקסימום פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- איזה מהם איזה קרם קודם כל למרוח, איזה מהם ביום ואיזה מהם בלילה? יש חשיבות לכך?

פנה אליו ותשאל אותו למה התכוון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית