סבוריאה בפניםםםםםםםם

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

09/09/2017 | 23:33 | מאת: בחור

סבוריאה חריפה בפנים מה עושים כדי לשמור על עור הפנים נקי מהקשקשים? בעיקר בתוך העיניים עצמם והגבות שנופל על העיניים ואפילו על העפעפיים עצמם ? כמה שאני שם משחות ומנקה תפנים עם סבון המותאם לסבוריאה ושם אחרי זה קרם לחות המותאם לסבוריאה אחרי המאכלים שאני אוכל חריף או סוכר זה חוזר לי מהר? למה? מה אפשר כדי למנוע את החזרה של זה? התייאשתי מהקרמים והסבונים כבר

תמנע מהמאכלים שגורמים לזה לחזור ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית