אדמומיות בפנים סנתר ובחזה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

20/08/2017 | 10:44 | מאת: אדמומיות בפנים סנתר ובחזה

שלום רב שבוע טוב ד"ר אכי הייתי אצל דרמטולוג. אבחון- סבוריאה דרמטיטיס בפנים- סנתר ובחזה. רופא עור רשם לי קרמים לשימוש פעם ביום , אלוקום וניזורל. בוקר יום אלוקום, למשך שבועיים. ניזורל בשעות הערב לילה, למשך חודש. שכחתי לשאול את הרופא- למה כך ולא ההפך? בוקר יום ניזורל ואלוקום בערב בלילה יגרם נזק כלשהו לפנים? למה לשמך שבועיים אלוקום ולא יותר? ניזורל רשם לי למשך חודש, אחרי חודש לחזור אליו לביקור בדיקה נוספת. בני בן 50 מהמרכז.

מציע שתפנה לרופא לקבלת הסבר ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית