סבוריאה שלא עוברת..........

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

29/07/2017 | 00:07 | מאת: מיכאל

שלום. יש לי סבוריאה בפנים כבר המון זמן והיא לא עוברת. הייתי אצל רופא עור כמה פעמים והשתמשתי בניזורל ובהידרואגיסטן ואף גם בקרם סבוקלאם ושום דבר לא עוזר. מה עוד אפשר לעשות? תודה

סבוראה בהגדרה הוא דבר שלא עובר . זו בעיה שיש לה לעיתים הטבות והחמרות. כך שהצפיה שלך שהיא תעבור אינה ראלית. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

31/07/2017 | 00:10 | מאת: מיכאל

מה לא עובר?? זהו?! כל החיים יהיה לי סבוריאה?!

04/08/2017 | 17:07 | מאת: מיכאל, שים לב בבקשה

מחלת עור מכל סוג, לכל סוג של עור, היא כן עוברת למשך הזמן, במידה ודרמטולוג או אלרגולוג מבצעים אבחנה בדיקה בירור בנדון, בסבלנות בקפידה וכראוי. טיפול ומניעה בנדון. שיפור והחלמה תוף חודש ימים. סבוקלם עשוי לשפר להפליא את מראה הפנים- רק לאחר שימוש טיפול ומניעה באחד הקרמים הללו: סבו עור של ד"ר עור, קרם לחות פנים פורטה. קרם פנים בשם אקניל רוז, תרחיץ פנים אקניל. ג"ל בשם רוזקס. קרמים אלוקום וטרידרם. לא משנה איזה סוג של עור יש לך ואיזה מחלת עור בפנים. בראש וראשונה- עליך לברר ולדעת בדרך כלשהי, אילו מהם ישפרו את מצבך הבריאותי. תיהיה בריא וכל טוב לך. שבת שלום. דוד.

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית