קרם ציקלודרם נגד פיטריות

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

15/05/2017 | 13:09 | מאת: שאלה בנוגע לקרם ציקלודרם נגד פיטריות

שלום רב דוקטור אכי אתמול רופא עור רשם לי קרם ציקלודרם, יש לי פיטריות במקומות אינטימיים במפשעה ומסביב לקרסוליים וכפות רגליים. קניתי והתחלתי להישתמש בקרם ציקלודרם. השאלות שלי - כמה זמן שעות ההשפעה, של קרם ציקלודרם מאותה שעה שאני מורח? אחרי שהוא נספג, אני מתקלח. אחרי מקלחת הקרם יוצא מהגוף או ממשיך לפעול לעשות את עבודתו באותם מקומות שיש פיטריות? כמה זמן כמה שעות בערך? מודה לך מראש עבור תגובתך לשאלותיי בנדון.

כדאי למרוח ולתת למשחה להיספג לפחות חצי שעה לפני שטיפה ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית