עור צורב ומגורה עקב סבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

18/03/2017 | 20:51 | מאת: ronen

לכבוד ד"ר אכי פרידמן שלום רב,אודה לעזרתך לפני כשבוע אחרי גילוח ממושך נוצרה במקום כנראה אלרגיה בעור הפנים וכל אזור הפנים האף והגבות שוב ושוב צורב לי עד מאד.הייתי אצל רופא עור ונתן לי משחת קרם למרוח שלושה ימים על עור הפנים רק בלילה.השאלה מה מומלץ למרוח ביום? האם תופעת הגילוח מנסיונך היא שגרמה לדלקת להופיע שם או שבכל מקרה הייתה פורצת שוב? ראיתי גם בכל מיני פורומים שבהרבה משחות יש סטרואידים ויכול לגרום לצלקות האם זה מדוייק?

הרבה קרם לחות. משחות עם סטרואידים בד״כ לא גורמות לצלקות ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית