שאלה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

29/06/2011 | 19:00 | מאת: שירה

שלום, אני בת 25. בריאה בד"כ. לפני מספר ימים הופיעה אצלי נפיחות בצורה מעגלית על קצה האף בצד ימין. מאוד נבהלתי מזה מאחר ולאבי יש באזל סל קארצינומה על האף. הלכתי לרופאת עור שלא ממש ידעה מה זה ונתננ לי משחת אנטיביוטית. אך, מאז העיגולים הנפוחים מתרבים על האף- יש כבר ארבע. אציין שהאף עצמו שורף לי. אתה יכול להגיד לי ממה זה נובע? האם זה מסוכן? האם עלי להמשיך עם הטיפול האנטיביוטי או ללכת בשנית לרופא עור? תודה מראש

את יכולה ללכת בשנית לרופא או לפנות לרופא עור אחר. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית