אבחון סבוריאה בצוואר

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

31/01/2017 | 08:18 | מאת: מורן

שלום, לפני כמה חודשים התחיל לי תחושת חספוס בצוואר שמורגש רק במגע, ללא גירוי ואדמומיות. רופא עור אמר שזה סבוריאה והביא לי משחה עם סטרואידים ל-7 ימים. אני מבינה שסבוריאה מופיעה באזורים אחרים בגוף ומלווה בגירוד ואדמומיות אז האם זה סוג של סבוריאה? או תחילת תסמיני המחלה ועלול להחמיר? איך אפשר להתמודד עם הסוג הזה שלא יתפשט ויחמיר? האם סבוריאה חולפת? בנוסף אני מטופלת 5 ימים במשחת סטרואידים שהרופא הביא לי, אני מורחת בצוואר ושמתי לב שמאז שהתחלתי עם המשחה הפנים שלי מאוד שומניות- אני לא יודעת אם זה קשור למשחה או שזה עוד תסמין של התפרצות המחלה. אשמח לתשובותך, תודה מראש

31/01/2017 | 08:42 | מאת: מורן

המשחה שהרופא הביא לי נקראת אלוקום

ראי תשובתי בפורום השני ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית