סבוריאה - התמודדות יום יומית

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

23/12/2016 | 22:35 | מאת: רועי

שלום רב, אני בן 22 סובל מסבוריאה מזה כ 10 שנים. הסבוריאה הגיעה אט אט לכל חלקי הגוף האופייניים לסבוריאה: צידי האף, אוזניים, מאחורי האוזניים, גבות, קרקפת, גב עליון.... כשהתחלתי להתגלח כל יום מופעי הסבוריאה פחתו ואני מניח כי כך היה קל יותר לשמור על העור נקי. סה"כ חי בשלום עם המחלה אבל לפני כשנה התחיל לי גם בחזה. אני די שעיר וזה מקשה למרוח על זה משחה כי זה שטח גדול. ניסיתי לגלח את החזה וזה הקל משמעותית לכמה חודשים טובים. האם אין פתרון יותר טוב? משחות מדוללות שאפשר למרוח כמות יותר גדולה וכך קל יותר למרוח?

נראה שהסרת שיער בלייזר יכולה להקל.. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית