סבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

06/06/2011 | 14:53 | מאת: רועי

יש לי סבוריאה שמתבטאת בעיקר באיזור האף. האף שלי תמיד שומני ושמנוני וזה נראה כאילו הוא רטוב שאני נוגע בו כל היד שלי נהיית שומנית, בנוסף יש בו נקודות שחורות קטנות כאלה, ולפעמים יוצא ממנו הפרשות. הוא גם נוטה להיות אדום. כיצד לטפל בזה? אני השתמשתי חודש בג'ל הרגעה של סבוקלם אבל זה לא ממש עזר.. האם יש משהו יותר מומלץ? זה מאוד מפריע לי מבחינה אסתטית. אני בן 16 דרך אגב.

אני צריך לראות אותך בכדי להציע פתרון. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית