שרירן ברחם

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

12/07/2011 | 20:22 | מאת: אג

שלום עברתי בדית אולטרה סאונד ברחם והתוצאות היו שיש לי שרירן ברחם בגודל 28X28 וצמוד לשחלה נצפה מבנה נוזלי מאורך בגודל 10*23יתכן הידרוסלפינגס שחלה שמאלית בגודל 9X19 מה זה אומר והאם אני צריכה התרבות כירוגית להוציא את השרירן אשמח לקבל תשובה תודה אג

שלום רב, קשה לי לתת לך תשובה חד משמעיך, הרי לא בדקתי אותך. לפי דעתי, במידה ואין לך תלונות הקשורות לממצאים גינקולוגיים בבדיקה סונוגרפית, אין צורך בטיפול ניתוחי. מעקב בלבד.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם