מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

03/01/2011 | 12:08 | מאת: אפרת

שלום דר' פרידמן אני בת 42 אמא ל-3 ילדים סובלת מזה מס' חודשים מדימומים קשים וממושכים, אנמיה (המוגלובין=10),וכאבי בטן. בבדיקה אובחנו שלוש מיומות. רופאת הנשים שלי המליצה על כריתת רחם אך אני לא מעוניינת בכך. האם קיימות שיטות נוספות לטיפול בבעיה? תודה רבה.

שלום רב, כריתת רחם אינו טיפול קו ראשון במקרה של שרירן רחמי. על מנת לתת לך תשובה דפיניטיבית את חייבת להבדק במרפאתנו. טיפול ב- FUS הנו טיפול מחליף ניתוח, ללא סיבוכים עם הצלחה רבה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם