שרירן SS בבדיקה אצל גניקולוג

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

11/12/2016 | 10:08 | מאת: נתי

אני בת 46 סיימתי ילודה. בבדיקה של גניקולוג מצא שרירן SS . מה זה אומר? ה SS? יש לי כאבים בבטן תחתונה מעין לחץ כזה ממש למעטה כאשר הגניקולוג ראה שהשרירן נמצא בצד שמאל. הכאבים נובעים מהשרירן? מה הטיפול המוצע בדרך כלל? תודה מראש על היחס והתשובה

=== מדובר בשרירן אשל נמצא בתוך הדופן של הרחם קרוב לגבול החיצוני של הרחם. חשוב לדעת מה הגודל של השרירן והאם את מדממת חזק במחזור או יש לך דימומים בלתי סדירים. מדובר בממתא מאד שכיח.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם