שרירן איטראמורלי 113 מ"מ

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

22/08/2016 | 20:49 | מאת: ימית

שלום, בת 50, 3 שנים ללא מחזור. ב-u.s אחרון עובי הרירית כ-8 מ"מ, נמצא שרירן איטראמורלי 113 מ"מ וכן ממצא ציסטי צלול 11 מ"מ. בחודשים האחרונים סובלת מבטן נפוחה - מציק מבחינה אסתטית (הבטן נפוחה יותר אחה"צ ובערב). הרופאה לא התייחסה לממצא זה כלל (רק כתבה זאת בטופס שנתנה לי) - לא דיברה איתי על הממצא. התייחסה בעיקר לעובי הרירית וביקשה לחזור עוד כחודשיים לביקורת. תוצאות בדיקת דם: E2 - 435 Lh - 27 FSH -25 Tsh - 0.58 מה היית ממליץ ? האם ייתכן כי הנפיחות בבטן נובעת מגודל השרירן ? תודה !

מה היית ממליץ ? לבצע בירור כאבי בטן ולקחת ביופסיה מהרחם - פיפל האם ייתכן כי הנפיחות בבטן נובעת מגודל השרירן ? בהחלט

04/09/2016 | 22:54 | מאת: hnh,

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם