אולטראסונד ממוקד

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

16/03/2014 | 20:38 | מאת: שיר

האם טיפול באולטראסונד ממוקד בשרירנים ברחם אפשר לבצע במיקרה של סרטן שד? ואם לא מדוע לא ניתן לבצע? ומה הקשר? במידה והשרירנים נמצאו גדולים עבור הטיפול באולטראסונד ממוקד . האם ניתן להקטינם בתרופות כדי לאפשר את הטיפול? האם התוצאות הטיפול יהיו מוצלחות יותר? או שהטיפול התרופתי יפגע בתוצאות הטיפול ויגרום לגדילה מואצת לאחר מכן?

שלום רב, האם טיפול באולטראסונד ממוקד בשרירנים ברחם אפשר לבצע במיקרה של סרטן שד? *** כן בהחלט במידה והשרירנים נמצאו גדולים עבור הטיפול באולטראסונד ממוקד . האם ניתן להקטינם בתרופות כדי לאפשר את הטיפול? *** ניתן, אבל התרופות שמשתמשים לכך גורמות לתופעות לוואי חמורות.אני אישיל לא בעד. האם התוצאות הטיפול יהיו מוצלחות יותר? *** לא בטוח. או שהטיפול התרופתי יפגע בתוצאות הטיפול ויגרום לגדילה מואצת לאחר מכן? *** לא

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם