טיפול במיומות

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

04/11/2013 | 16:10 | מאת: ענת

שלום, רציתי לדעת אם הטיפול באולטראסאונד ממוקד מוגבל עד לגיל מסוים? לגודל מסוים של מיומות? אני בת 53 עדיין מקבלת וסת, הייתי עם התקן מירנה עד לפני מספר חודשים, מאז שהוצאה המירנה סובלת ממחזור ממושך, דימום רב ביותר, לחץ על השלפוחית, בעיקר בלילה, לאחרונה עצירות ונפיחות רבה, המיומות שלי בגודל 53*51מ"מ 25 מ"מ 44*66 50*52 האם ניתן לטפל?

שלום רב, אם הטיפול באולטראסאונד ממוקד מוגבל עד לגיל מסוים? לא ממש. נראה לי שאת המטופלת האידאלית לטיפול ב- FUS .

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם