סכנות בבדיקת סי.טי בטן ואגן

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

23/09/2013 | 20:15 | מאת: dana

שלום, אני בת 37 ועדיין לא ילדתי אף פעם. בבדיקה גילו אצלי מיומה בפונדוס סובסרוזי 42 מ"מ וגם חיידק E-COLI בתרבית השתן. 1)שלחו אותי לבצע סי.טי של בטן ואגן.האם הקרינה של סי.טי יכולה לפגוע איכשהו כשארצה בעתיד לללדת ומה הסכנות והשלכות מהקרינה למישהי שלא ילדה עדיין וסכנות בכלל בקרינה של סי.טי 2)שמעתי שקרינה של סי.טי יכולה לפתח גידולים סרטניים. האם זה נכון? 3)האם בדיקת mri של בטן בודקת את אותם דברים כמו בדיקת סי.טי. 4) האם דרך סי.טי של בטן ואגן או mri של בטן אפשר לדעת האם מיומה היא גידול שפיר או ממאיר? 5) האם דיקור סיני יכול להפחית את גודל המיומה ? תודה מראש

שלום רב, 1)שלחו אותי לבצע סי.טי של בטן ואגן.האם הקרינה של סי.טי יכולה לפגוע איכשהו כשארצה בעתיד לללדת ומה הסכנות והשלכות מהקרינה למישהי שלא ילדה עדיין וסכנות בכלל בקרינה של סי.טי אין שום סכנה 2)שמעתי שקרינה של סי.טי יכולה לפתח גידולים סרטניים. האם זה נכון? לא ממש נכון 3)האם בדיקת mri של בטן בודקת את אותם דברים כמו בדיקת סי.טי. לא תמיד. לא ברור לי מדוע נשלחת לסי.טי. 4) האם דרך סי.טי של בטן ואגן או mri של בטן אפשר לדעת האם מיומה היא גידול שפיר או ממאיר? לא 5) האם דיקור סיני יכול להפחית את גודל המיומה ? לפי דעתי לא

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם