ציסטה ומיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

21/09/2013 | 21:19 | מאת: ל

בבדיקה גילו אצלי ציסטה בקוטר 65 מ"מ ומיומה בפונדוס סובסרוזי 42 מ"מ.1)מה זה אומר "פונדוס סובסרוזי" והאם הגדלים האלה של מיומה וציסטה הם נחשבים ל"גדולים" 2) אני עדיין לא הייתי בהריון אף פעם. האם מיומה במקום כזה יכולה לסכן אותי אם אכנס להריון בעתיד או שהיא יכולה להשפיע על איברים סמוכים. 2)האם אפשר לחיות עם מיומה הזאת בלי לעבור ניתוח להסרת מיומה? 3) האם דיקור סיני יכול להפחית את גודל המיומה?

שלום רב, 1)מה זה אומר "פונדוס סובסרוזי" והאם הגדלים האלה של מיומה וציסטה הם נחשבים ל"גדולים" מדובר בממצא בחלקו העיליון של הרחם שהוא קרוב לחלל הרחם. ציסטה בשחלה בגודל של 6 ס"מ זאת ציסטה בגודל בינוני. 2) אני עדיין לא הייתי בהריון אף פעם. האם מיומה במקום כזה יכולה לסכן אותי אם אכנס להריון בעתיד או שהיא יכולה להשפיע על איברים סמוכים. המיותה בד"כ נשארת ברחם בלי לפגוע באברים אחרים. בד"כ אין בה סכנה. 2)האם אפשר לחיות עם מיומה הזאת בלי לעבור ניתוח להסרת מיומה? בד"כ כן 3) האם דיקור סיני יכול להפחית את גודל המיומה? אינני מאמין בכך

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם