איך אפשר לדעת האם מדובר על מיומה שפירה או סרטנית?

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

21/09/2013 | 18:53 | מאת: דנה

1)האם דרך mri או с.t של בטן ואגן אפשר לראות האם גידול הוא סרטני או שפיר? 2) האם קו"ח יכולה לסרב לי לתת לבצע בדיקת mri ומה אפשר לעשות במקרה כזה כי אני לא רוצה לבצע с.t בגלל הקרינה. אני עדיין לא ילדתי ולכן מפחדת שהקרינה יכולה לפגוע בהמשך לגבי הלידה ונזקים אחרים ושמעתי מקרים שבעקבות קרינה יכולים להתפתח גם גידולים סרטניים? תודה מראש?

שלום רב, 1)האם דרך mri או с.t של בטן ואגן אפשר לראות האם גידול הוא סרטני או שפיר? אי אפשר לדעת 2) האם קו"ח יכולה לסרב לי לתת לבצע בדיקת mri ומה אפשר לעשות במקרה כזה כי אני לא רוצה לבצע с.t בגלל הקרינה. את צריכה לברר זאת בקפת חולים שלך ושמעתי מקרים שבעקבות קרינה יכולים להתפתח גם גידולים סרטניים? זה לא ממש נכון

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם