שרירן גדול

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

17/09/2013 | 22:17 | מאת: מלי

יש לי כבר 5 שנים שרירן שגודל מעט כל הזצן(עדיין יש לי מחזור סדיר)כרגע הו בגודל 10-11 ס"מ.אין לי שום סימפטומים-לא דימומים, לא כאבים-כלום!אני במעקב כל חצי שנה אך כרגע ממליצים לעבור ניתוח כריתת רחם בפתיחת בטן.האם זה מחויב המציאות?האם שרירן יכול להפוך עם הזמן לסרטני?אודה לתשובה!

שלום רב, האם שרירן יכול להפוך עם הזמן לסרטני? בד"כ לא. נראה לי שאת לא זקוקה לטיפול ניתוחי. יחד עם זה מדוע פתאום המליצו לך על ניתוח? לפי הסיפור שלך אני מתרשם שאת יכולה להמשיך את המעקב. חג שמח

18/09/2013 | 22:44 | מאת: מלי

המליצו על כריתת רחם כי השרירן גדול וכי הוא ממשיך כל פעם קצת לגדול. אך הוא לא מפריע לי. האם אוכל לעבור את הטיפול באולטראסאונד ממוקד?או שמצבי לא מתאים? אני בת 51 והשחלות שלי עדיין עובדות-לפי הבדיקות אודה לתשובה

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם