רירית עבה ורחם עם 3 שרירנים גדולים

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

05/08/2013 | 09:43 | מאת: יפה

אני בת 61 אין וסת מגיל 54 לאחרונה בזמן פעילות גופנית יש מעט דימום שלאחר מנוחה נעלם . נערך לי אולרסאנד וגינלי והממצאים הראו שלושה שרירנים 47.8X56.5 61.5X57.5 ן-38.8X47.4 בנוסף רירית רחם עובי 16.2 גודל רחם 118X88X110 שאלתי היא האם במקום הפנייה לגרידת נסיון בהרדמה יש אפשרות אחרת ללא צורך בהרדמה והאם אפשר לראות בMRI אם יש גידולים ממאירים

שלום רב, בדיקת MRI איננה בדיקה מתאימה במקרה שלך. יש צורך בביופסיה של רירית הרחם - גרידת ניסיוןאו דגימת רירית הרחם בהרדמה, או ללא הרדמה (ניתן לבצע זאת) עם הסתכלות לתוך חלל הרחם - היסטרוסקופיה. בלי זה לא ניתן לאבחן במה מדובר.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם