שרירן דבוק לרחם הקדמי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

24/04/2013 | 15:32 | מאת: ריקי

שלום רב, אני בת 43 ויש לי שרירן ברחם בדופן הקדמי ממצא בקוטר 11.8x8.6 ס"מ בעל אות הטרוגוני T2 ו- T1 ורחם מוגדל 14.1X10.6 , שאלתי האם יש פתרון אחר מלבד כריתת רחם וכל הניתוחים המחליפים? יש אפשרות להוריד רק את השרירן למרות שהוא דבוק לדופן הקדמי של הרחם? תודה רבה, ריקי

שלום ריקי, ישנם פתרונות שונים חוץ מכריתת רחם. ניתן לבצע כריתת מיומה בלבד או לעבור טיפול באולטרסאונד ממוקד - FUS . על מנת לקבל החלטה יש להגיע למרפאתנו לבדיקה. בברכה, ד"ר מיכאל פרידמן

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם