גידול ברחם

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

26/01/2011 | 13:43 | מאת: אילה

שלום, אמי בת 71, החלה לדמם לפני כחודש וחצי. לפני כחודש היא עברה תהליך כירורגי ללקיחת ביובסיה מהרחם. התוצאות הראו שמדובר בגידול. הרופא קבע לה תור לניתוח לעוד חודש להוצאת הרחם והשחלות. רציתי לשאול מה המשמעויות של גידול ברחם? והאם הוא בהכרח שפיר? ועד כמה חשוב מימד הזמן לריפוי מלא? כלומר, האם כדאי לנסות להקדים את הניתוח אולי אפילו בבית חולים פרטי

שלום רב, אני מקווה שכבר נותחת. מצטער על העיכוב בתשובה. חשוב לדעת מה סוג הגידול. אני מניח שמדובר בגידול סרטני, וחשוב ביותר לעבור כריתת רחם בהקדם. ישנם נתונים שלא מסרת לי. על מנת להחליט על סוג הכריתה חשוב לקבל נתוחים נוספים.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם