מיומות וניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

26/01/2011 | 08:01 | מאת: ציפי

ילדתי לפני כחודש בניתוח קיסרי בהרדמה מלאה עקב שיליית פתח ומיומות רבות ברחם. בניתוח הוצאה גם מיומה בגודל 4 ס"מ, (אני בת 32, לידה שלישית, שאר הלידות רגילות והפלה יזומה אחרי שני ילדים בעקבות מום). בשבוע שעבר אושפזתי בעקבות דלקת ברחם וחיידק ואני נוטלת נוטרג'יל ודוקסילין. עם זאת, אני עדיין סובלת מכאבים בבטן, תחושת נימול ורגישות גבוהה למגע. בדיקות הדם תקינות והרופא ממליץ לחכות בסבלנות.לדבריו, אולי זה קשור למיומות או אולי להדבקויות. האם אני לא שאננה מיד? מה דעתך?

במקרה שלך קשה מאד לתת עצה רפואית מדויקת . חשוב לי מאד להתרשם בעצמי ורק אז להחליט לגדי התשובה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם