ניתוח פתיחת בטן לכריתת שרירן

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

02/09/2012 | 12:35 | מאת: מורן

שלום, אני עוברת עוד יומיים שניתוח לכריתת שרירן בפתיחת בטן. רציתי לשאול: 1. האם מוחדר קטטר בניתוח שכזה, האם הוא מוחדר כאשר אני כבר בהרדמה? אלרי כמה זמן הוא מוצא החוצה? 2. האם יש שימוש בנקזים בניתוח שכזה? אם כן מתי מוציאים אותם? 3. איפה נעשת פתיחת הבטן?? בבטן התחתונה? או בהתאם למיקום השרירן קרוב לטבור? 4.הניתוח הוא בשתים וחצי בצהריים, האם אוכל בערב כבר לקום מהמיטה? תודה, מורן

ערב טוב מורן, לצערי אינני יכול לתת לך תשובות משום שכל רופא מבצע את הניתוח בדרך שלו, אני ממליץ לך, לפני הניתוח תפני לרופא המטפל שלך ואני בטוח שתקבלי את התשובות. בהצלחה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם