היסטרומטריה 8.5 ס"מ.

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

20/08/2012 | 07:02 | מאת: אילנה מאשדוד

בבדיקת היסרוסקופיה נמצא: היסטרומטריה 8.5 ס"מ , רירית תואמת :IRREG SHADDING - נלקחו ביופסיות , צ'יסטות נבוטיות גדולות המכסות את צוואר הרחם. שאלתי האם כאבי הרגליים וכבדות ברגליים נובעים מהבעיה הר"מ? והאם די בהסטרוסקופיה ניתוחית להסיר את כל הר"מ או נדרש ניתוח להסרת רחם? לתגובתך אודה.

שלום רב, על פניו בהיסטרוסקופיה לא נמצאה שום בעיה , אך חייבים להמתין עד קבלת התשובה מהביופסיה. אינני יכול לתת לך שום המלצה לגבי הניתו כי לא ידועים לי פרטים גינקולוגיים ולא בדקתי אותך. בהצלחה

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם