לאחר הסרת שרירן

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

16/08/2012 | 11:16 | מאת: אני

שלום רב, לפני כשנה וחצי עברתי הסרה של שרירן ברחם ע"י היסטרוסקופיה+מיומקטומי אז בת 33 (ללא הריונות) עקב דימומים עזים וממושכים (מחזור למשך שבועיים וחצי ויותר) מסוף אוגוסט 2010, נמצא שיש לי שרירן סובמוקוזי במרכז חלל הרחם בגודל: 35*29*36. כמובן, שנעשיתי אנמית ונטלתי תוספות ברזל מדי יום. כחודשיים-שלושה לפני הניתוח קיבלתי גלולות שהפכו את הדימומים לתכופים מדי יום. היו לי קרישי דם ענקיים. אני לא בטוחה אבל אני חושבת שהוסרו שתי מיומות בניתוח ונשאר חומר. לאחר הניתוח התלוננתי על כאבים (יש לציין שלא קיימתי יחסים מאז), ובבדיקות אצל הגניקולגים אמרו שהכל בסדר. אבל הכאב לא עבר, הוא אמנם לא מפריע לי לתפקד, אך אני חשה בכאב בישיבה, כאילו מגיעה מנרתיק (אבל יתכן שזה מקרין עצבית) וכן בשכיבה על הבטן בלילה בבטן התחתונה. האם הכאב נורמלי או שמעיד על בעיה כלשהיא? תודה מראש על כל התייחסות

שלום רב, אני רוצה לעזור לך, אבל קודם כול אני חייב לבדוק אותך, משום שקשה להתרשם במה מדובר. במידה ותרצי להגיע אלי נא להביא את כל החומר הרפואי שיש לך. שבת שלום

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם