מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

27/06/2012 | 11:47 | מאת: אילת

שלום רציתי לברר בקשר למיומה אני בת 44 + 2 עברתי כריתת פוליפי בחלל הרחם לפני כשנה וחצי PAP תקין אנמיה 8.5 ממצאים PS:במפ TVS: רחם בגודל תקין שרירן תוך דופני כ50 מ"מ גבולות סדירים ללא זרימה דוחק את החלל, רירית 6 מ"מ סדירה הרופא המליץ על מירנה. שאלתי האם המירנה תעזור או שיש אופציות אחרות

שלום רב, התקן תוך רחמי MIRENA יכול בהלט לעזור לך. לא מדובר בשרירן כ"כ גדול. במידה ואת סובלת מדימומים רחמיים כבדים - יש מקון להחדיר MIRENA. בהצלחה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם