מיומה גדולה בקוטר 8x18 ס"מ

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

12/06/2012 | 20:17 | מאת: לימור

ד"ר פרידמן שלום רב.. בת 31 נשואה מזה שנה ,אחרי שלושה חודשי נשואים נכנסתי להריון בתחילת חודש רביעי להריון (בשבוע ה 15)ירדו לי מים(מי שפיר)ואחרי זה הוחלט שצרכים לזרז לידה (לידה טבעית)כמובן תינוק מת. אחרי בדיקות התגלתה מיומה די גדולה (קוטר 8X18 ס"מ) בשכבת שריר הרחם ולי נאמר שזאת הייתה סיבת ההפלה שאלתי היא.. מה הסיכוי שלי עם כזה גודל של מיומה לשמר את הרחם ולהכנס שוב להריון. חשוב לי לציין שאני מאוד רוצה להכנס להריון ! ולא משנה לי כל שיטת טיפול שכן תשמר לי את הרחם!! תודה.

ערב טוב, זאת מיומה מאד גדולה ולפי דעתי חייבים להוציא אותה בפתיחת בטן. בד"כ בסיום הריון מיומה קטנה, אבל בכמה כבר יכולה להצתמק מיומה של 18 ס"מ? ממש לא בהרבה.לכן אני חושב שניתוח הנה דרך הנכונה ביותר. ניתך לכרות מיומות גדולות גם דרך חתך בטני קטן - 5-6 ס"מ. בהצלחה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם