היתלבטות ניתוח רחם

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

07/05/2012 | 22:13 | מאת: מותשת

אני בת 47.5 לפני כ-4 שנים ובעקבות דימומים חזקים מאוד עברתי גרדה, לאחד תקופה שוב חזר לי הדימום כל חודש מתחזק יותר, ניסיתי טבעת המירנה לאחר 7 חודשים הוצאה המירנה כי לא התאימה דיממתי רוב החודש, לאחר יעוץ עם רופא פרטי ולאחר בדיקה אולטרסאונד וגנלי אובחן 2 מיומות אחת במרכז הרחם בגודל של 42X44X43 מיקום תוךדופני פונדוס והשניה בצאד בגודל של 30X22X24 מיקום סב סרוזי קיר קדמי רופא פרטי המליץ להוריד את הרחם, רופא שני מבקש לנסות עוד ניסיון של כדורים desogestrel 0.075 mg למשך שלושה חודשים ואחא כך יחליט אם להמשיך את הכדורים למשך שלוש או ארבע שנים כלומר עד הפסקת המחזור בטבעי דרך אגב המחזור לא מפסיק מעצמו לכן קיבבלתי עוד כדורים בשם הקסאקפרון ו-נוברטיס כדי לעצור את הדימום הרב (גושים) השאלה שלי מה לעשות התחושה שלי סבל ונפיחות כל הזמן הרגשה של אי נעימות מה לעשות האם עלי לחיוות כך שלוש שנים או אולי עדיף לנתח.

בוקר טוב, אין צורך למהר וללכת לניתוח. עדיין ישנן דרכים שמרניים על מנת לעזור לך. אשמח לבדוק אותך במרפאמנו ולדון על המשך טיפול.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם