גרידה והסרת שרירנים

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

09/02/2012 | 13:03 | מאת: הילה

שלום רב, לפני שנה וחצי חוויתי הריון טראומתי בעקבות שרירנים בהריון ש"הרימו" את השלייה וגרמו להאטות דופק ולידה בשבוע 30 משקל 1 ק"ג. היום אני נמצאת בהריון לא תקין . אני רוצה לשלב את הגרידה יחד עם הסרת שרירנים . האם ניתן לעשות זאת כחלק מתהליך גרידה בביהח ציבורי ? או שעלי לעשות זאת באופן פרטי באמצעות ביטוח הבריאות שלי ? באופן כללי, האם יש בעיה לשלב גרידה עם הסרת שרירנים ? האם רופא שמתמחה בהסרת שרירנים הוא בהכרח רופא שמבצע גם גרידה ? תודה רבה

באופן כללי ניתן לבצע 2 פניתוחים ביחד, אבל אני לא ממלי. קודם יש לבצע גרידה של הרחם, ורק אחיר 6 שב' כריתת מיומות במידת הצורך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם